Gezondheidscentrum.be is een website voor iedereen die een gezonde lifestyle wilt krijgen of behouden. We helpen mensen op weg met het verbeteren van hun lifestyle met alle voordelen van dien. Gezondheidscentrum.be schrijft over onderwerpen zoals gezondheid, medicatie, recepten, sport, supplementen en voeding.

Gastbijdragen

Gezondheidscentrum.be staat open voor bijdragen van derden. Vanzelfsprekend dienen artikelen te passen binnen het interesseveld van onze doelgroep. Voorwaarde is dat een artikel een informerende of opiniërende inhoud heeft en -indien van toepassing- uitsluitend links bevat naar algemene, niet commerciële websites. Als u interesse heeft om uw artikel op onze site te publiceren, kunt u een e-mail sturen naar admin(@)gezondheidscentrum.be. Wilt u in een artikel wel links toevoegen naar uw bedrijfssite (of die van uw klant), of wilt u via trefwoorden linken naar uw site, lees dan hieronder verder.

Adverteren

Het is uiteraard mogelijk om op gezondheidscentrum.be te adverteren. Dat kan via een banner (in een gangbaar formaat naar keuze) of via een nieuwsbericht (content marketing). Uw advertentie of bericht komt dan onder de aandacht van onze lezers (in hun oriëntatiefase, waarin nog veel beslissingen moeten worden genomen). Voor meer informatie over adverteren op gezondheidscentrum.be kunt u terecht bij sales(@)wireupmedia.com.